23948sdkhjf

Vil du også have rene fliser? 

Der er et hav muligheder, når det kommer til at rense fliser. Nogle metoder er mere effektive end andre, og nogle er mere miljøvenlige end andre. Vi kommer her med en guide til, hvordan du sikrer dig skinnende, rene fliser. 

Få professionel hjælp 

Fliserens kan gøre underværker på dine fliser. Du slipper for alger og snavs, men derudover forlænger du også levetiden på dine fliser ved ofte at pleje dem. Hvis man løbende holder sine fliser rene og fine, holder de nemlig meget længere, og man behøver derfor ikke at få udskiftet fliser så tit. Hvis man vil være sikker på, at det bliver gjort ordentligt, bør man få en fliserens af professionelle. Derudover anbefaler Dansk Fliserens ApS også en efterfølgende imprægnering for at opnå den bedste beskyttelse. Imprægnering fungerer nemlig som en form for beskyttende hinde på dine fliser, hvilket begrænser væksten af alger. 

Gør det selv

Hvis du selv vil gøre dine fliser rene, kommer vi her med en hurtig guide dertil. Det du skal bruge er en kost, en vandslange, fliserens og så en spand. Først skal du skylle fliserne grundigt med vandslangen for at fjerne alt snavs. Det, der kan fjernes med vand, behøver jo ikke en masse fliserens. Derefter skal du fortynde fliserens med vand i spanden. Så fordeles blandingen på fliserne. Her kan du med fordel anvende en tryksprøjte. Derefter skal du i gang med at skrubbe med kosten. Når du har gjort alt dette, bør du lade det virke i cirka 15 minutter. Når de 15 minutter er gået, kan du skrubbe igen med kosten. Til slut skal du igen skylle alle fliserne med vand for at få renset fliserne godt igennem, og så der ikke ligger en masse overskydende fliserens på fliserne. Når alt dette er gjort, kan du give dine rene fliser en omgang imprægnering. 

Er par gode råd

Man skal passe på med at bruge en for hård stråle, hvis man vil rense sine fliser selv. Bruger man en for voldsom højtryksrenser, kan man nemt komme til at skade fliserne, så de får en rug overflade. Sker dette kan fugt nemmere sætte sig i fliserne, og så har du igen balladen. Strålens vinkel skal være på cirka 30 grader. Sprøjtes der direkte på fliserne, vil de nemlig tage skade. Vær derfor forsigtig, når du skal rense dine fliser selv. Hvis du er meget i tvivl og gerne vil have det gjort perfekt, så anbefaler vi, at du søger professionel hjælp. De har helt styr på, hvordan de skal håndtere dine fliser. Så er du og dine fliser i gode hænder.

Send til en kollega

0.078